Byron bilder i efterhand..

En annan Beach Fyren i Byron Bay Lite berg & hav./ En av Byrons beacher.

Brisbane

Hej hej!

Vi ar framme i Brisbane nu sedan 2 dagar tillbaka. Vi drog ifran Byron Bay, till Nimbin o sedan 'a'nda fram till Brisbane 'o''ver onsdagen. Val framme hos v'a'rdfamiljen fick vi grillat o massa god dricka. Folk kom f'o'rbi f'o'r att h'a'lsa pa Elin igen o alla var bara sa trevliga! Innan vi akte till Nimbin fick vi h'o'ra om folk som r'o'kte pa osv och vi t'a'nkta inte sa mkt pa de, men val framme d'a'r blev vi fragade efter hela deras huvudgata om vi ville k'o'pa allt fran gras till magic mushrooms. Polisen hade kameror uppsatta 'o'verallt o de kandes som om de var en hel industri, att folket dar levde pa tursister som k'o'pte droger. N'a'r vi var in i en butik kom en annan kille in o 'a'garen fraga hur de var med honom, han svara, jo tack de 'a'r bra, hur ar de sj. Till svar fick han, jag ar h'o'g sa jag mar bara bra o sa skratta han. Igar var vi in till city o kikade runt i nagra timmar innan vi akte tillbaka f'o'r att f'o'lja f'o'r'a'ldrarna ut pa middag. Alla at 400g tbone stek me massa gott till. Elin o hennes v'a'rdmamma l'a'mna r'a'tt sa mkt, men jag t'o'mmde deras tallrikar ocksa. Idag var de meningen att vi skulle till city igen o kika in lite mer st'a'llen, men vi har chillat 'a'n sa l'a'nge o ikvall ska vi pa kareokefest.

Hoppas alla har de bra hemma!

Bilder..

Bmw - KUK  ... Ett sandslott som en man byggde pa nagra timmar & hade ljus i till kvallen.

Riktigt skumt, men jag lyckas bara lagga upp dessa bilder ifan Byron Bay..


Nu fick ni lite att titta pa..

Tjaaa

Tog lite tid, men som sagt, nu finns de lite bilder uppe o fler kmr.
Haha, igar kom vi fram till Byron Bay, lite sent, tog en tur vid fyren o sedan
f'o'rs'o'kte vi hitta st'a'lle att parkera pa, men de var n'a'stintill om'o'jligt sa
de sluta med att vi vakna kl. 07.00 i morse, BANK BANK, ni har 30 sek pa er
att l'a'mna denna parkering, annars far ni b'o'ta 110$ = 500kr. Vi fl'o'g upp o
drog till stranden d'a'r vi laga frukost. Nu 'a'r Therese o Emmelie fran Malung
ocksa i Byron Bay, sa jag maste kila o va lite social o h'a'lsa pa dom.

Ha de bra tills vi hors igen.

PS. Mamma, har du flytta pengar 'a'n?


Seven Mile Beach, Bilen!, och paret fran Cairns

Seven Mile BeachSeven Mile Beach & JagJag o Elin vid Seven Mile BeachVaran snygga bil samt den gamla agaren och vi.Trevliga paret fran Cairns.

Blue Mountains

   Fin utsikt  Jag i vattenfallet.  Mkt branta trappor under varan vandring. Elin i vattenfall igen Fint att vandra har! Elin i vattenfall  

Sydneybilder

Sydney Airport Harbour Bridge Harbour Bridge Operahuset 

De va ett tag sedan!

'A'ntligen en dator! Sitter f'o'r tillf'a'llet pa en biblioteksdator o har d'a'rmed ingen m'o'jlighet att koppla in kameran. Bilder ska komma! Men som sagt vi har hunnit med en hel del sedan sist. Efter att vandra runt i Sydney o leta bil, fann vi till sist varan p'a'rla, en r'o'd fin Mitsubishi Express 2.0 -91. Hela campingkittet f'o'ljde med sa nu bor vi i bilen o s'o'ker efter sk. gratiscampingar o far landet runt.  Vi b'o'rjade med att aka ut till Blue Mountains dar vi stanna en natt o vandrade dagen efter. Vid kampingen tr'a'ffade vi ett j'a'ttesn'a'llt par ifran Cairns. Hade vi v'a'garna f'o'rbi, var vi varmt v'a'lkomna att kika in hemma hos dem efter Jul & Nyar da de sj'a'lva hunnit hem. Vandringen var kanon, hur fint som helst med klippiga berg och vackra vattenfall. Efter turen var vi sugna pa att se nagot annat o bestamde oss f'o'r att aka tillbaka emot kusten. Vi akte mot en sk. gratiscamping, vilket var omojlig att hitta, sa vi fick stanna en lastbil o fraga efter hj'a'lp. Trots hj'a'lpen hittade vi ingen gratiscamping, utan dagen slutade vid en dagscamping dar man inte far natta 'o'ver. H'a'r fick jag se min f'o'rsta Spindel o den var inte liten kan jag lova. Var ut o skulle pinka o sa lyste jag upp me ficklampan o sa vips sa var de ett fett spindelnat framf'o'r mig med en stor spindel i mitten. Nar vi vakna drog vi tidigt ivag o kom till sist fram till kusten, de vita stranderna o alla surfare. Vi bytte om o sprang ut i havet, badade o tog en promenad. Nu har vi hunnit upp till Taree, och b'o'rjar narma oss Brisbane, men vi har nog kvar runt 60-65mil. Vi sag 'a'ven varan f'o'rsta orm i f'o'rrgar, ingen stor, men s'a'kert livsfarlig. Sag ut som en Brown Snake. Hoppas jag far tag i dator sa jag kan ladda upp lite bilder snart. Hade!


Framme i Sydney

Hej pa er alla. 23.50 den 3/12 landade 'a'ntligen jag och elin i Sydney efter en ca 30h lang resa med bade rinnande snor och halsont. F'o'rhoppningsvis gar de over inom nagra dagar. Hos oss ar kl. 5 pa eftermiddagen och vi har hunnit med att fixa ett Hostel tre natter fram'o'ver samt att spana runt pa lite olika bilar att ta oss landet runt med. F'o'rhoppningsvis hittar vi en bra bil som gar frammat de mil vi har planerat att aka. Vi har 'a'ven fixat australienska nummer sa att de som vill kan nu ga in pa www.ringbilligt.nu och skaffa ett kort dar, d'a'refter ringer ni med priser ner till 1,45kr/min till vara mobiler. Bilder kmr en annan gang da vi har m'o'jlighet och aven hunnit tagit lite fler kort.

Anders nmr: +61 449 651 235
Elins nmr: +61 406 206 904

H'a'lsa alla sa h'o'rs vi fram'o'ver!

Snart lyfter vi!



Jaha då var de sista gången man satt här, inna jag väl är framme i Australien. Ska lägga över lite musik på telefonen innan jag ska ta o hoppa i sängen. Klockan är ställd på 04.45 och bilen går 05.30 med destination Arlanda. Ett stop i Malung där bil och chafför byts ut. Ha de så bra nu allihopa. Kommer sakna alla, även de som inte finns med på bilden.
Ses om ett halvår!

RSS 2.0